Fællesroning

I perioden april-oktober er der fællesroning i 2- og 4-åres inriggere hver tirsdag og torsdag. Indtil midt september er mødetiden kl. 17.30, herefter, indtil standerstrygningen sidst i oktober, er mødetiden kl. 17.00 af hensyn til den tidligere solnedgang.

Deltagelse i fællesroning kræver ikke forhåndstimelding, du skal blot møde op, være omklædt og have skrevet dig på tavlen i bådhallen inden kl. 17.30 (17.00) hvor der sættes hold blandt de fremmødte, Kommer du forsent kan du ikke være sikker på at komme på vandet. Hvis du ved at du bliver en smule forsinket (f.eks. på grund af trafikken) så skal du ringe til klubbens telefon i bådhallen (20 53 01 80) lige inden mødetidspunktet og fortælle hvornår du kan være der. Ligeledes skal du ringe og melde fra, hvis du har skrevet dig på til roning i forvejen, og derefter bliver forhindret i at møde op.

Der er både mulighed for motionsroning og mere målrettet træning (sportsroning) på fællesroningsaftenerne.                

Mandag og onsdag formiddag er der motionsroning rundt i havnen og kanalerne for dem som har lyst og er arbejdsfrie på disse tidspunkter. Om onsdagen holder vi som regel kaffepause bag Holmen eller på Trekroner. Deltagelse kræver tilmelding i aktivitetskalenderen.